Vizita domnului Teodor Neamtu

A devenit o tradiţie ca în fiecare an primarul municipiului să ne viziteze în fiecare toamnă liceul şi să aibă conversaţii cu „bobocii” şi clasele de a X-a. Primăvara se obişnuieşte o nouă vizită, primarul având întâlnire cu clasele a XI-a şi a XII-a.

Întotdeauna, domnul Teodor Neamţu, a stat de vorbă cu mare plăcere cu tinerii pentru că ei sunt cei care pot să rezolve problemele, dacă au cunoştinţă despre modul în care să o facă.

O temă pe care domnul Teodor Neamţu a abordat-o a fost aceea legată de Consiliul local al tinerilor, unde fiecare liceu are câte un reprezentant, care preia problemele şi le transmite primăriei pentru a fi  rezolvate.

Cu toţii vrem ca Mediaşul să fie un loc la care să ne întoarcem cu drag. Este singurul oraş din România în care oamenii se mai salută cu “Doamne ajută”.

21 oct 2009 vizita viceprimar 001

În Mediaş s-a licitat un bazin de înot, care se va construi pe strada Blajului, lângă Şcoala Generală Nr. 8, unde elevii vor merge în timpul orelor de curs, mai exact în timpul orei de educaţie fizică. Bazinul are dimensiunile de 25 m x 12,5 m. Acest bazin ajunge la un preţ în jur de 10.000- 15.000 €. După-masa şi în weekend va fi o taxă de intrare.

Domnul Teodor Neamţu ne-a mai dezvăluit şi alte proiecte luate în calcul, câteva terenuri de minifootball cu suprafaţă sintetică, în cartierul Vitrometan lângă Şcoala Nr. 8, cât şi despre o sală de fitness, pistă pentru role, skate şi teren de baschet.

Au fost şi câteva întrebări adresate de către elevi, una dintre ele constând în construirea unui patinoar. Domnul Teodor Neamţu nu ne-a promis încă nimic sigur, deoarece proiectul propus este de 3 ori mai costisitor decât un bazin de înot, dar pentru viitor s-ar putea construi şi un patinoar.

Au mai fost şi câteva întrebări privind infrastuctura, despre care s-a spus că are ca termen de finalizare anul 2010.

Întâlnirea s-a terminat într-o atmosferă plăcută, iar elevii s-au întors la orele de curs entuziasmaţi de informaţiile oferite.

21 oct 2009 vizita viceprimar 002

Eleva Daniela Crăciun

Clasa XI-a MI

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>