Halloween Party 2009

Halloween este o sărbătoare de origine celtică,  celebrată pe data de 31 octombrie.  Specific pentru Halloween este dovleacul cioplit, care reprezintă Lanterna lui Jack. Cu ocazia acestei sărbători, copiii se maschează în vrăjitori, mumii, monştrii sau alte personaje şi colindă pe la case întrebând „Trick or Treat?” („Păcăleală sau dulciuri?), ca o ameninţare că dacă nu li se dau dulciuri, persoanei colindate i se va juca o farsă. În alte ţări, Halloween este serbat prin parade şi carnavaluri.

Vineri, 30 octombrie, la Liceul Teoretic “Axente Sever” a fost organizat un bal la care unii dintre elevi au venit mascaţi, alţii nu. Cu mască sau fără mască, toţi s-au distrat pe cinste, şi au cântat în rand cu muzica.  Au fost multe dansuri, vestitul dans al pinguinului, hore, la care au participat dintre profesorii prezenţi, şi multe alte genuri de melodii pe placul tuturor.Diana Duca şi Horaţiu Irimescu au prezentat un proiect power point despre Halloween, apoi distracţia a continuat până când a fost desemnată cea mai reuşită mască.

30 oct 2009 haloween 1

Premianta a fost Adina Negrea din 11 Filologie, care a câştigat o sumă de bani acumulată de la fiecare dintre cei care au fost prezenţi la “Halloween Party”.  În semn de câştigătoare i-a fost dedicată melodia “Final Countdown ”.

La întâlnire au participat d-na director Munteanu Eugenia, d-na profesor Elena Roman, d-na profesor Tulea Corina, d-na profesor Camelia Manu, d-na profesor Ana-Maria Agîrbiceanu, d-na profesor Loredana Voicea, d-na profesor Dorina Boariu.

Halloweenul de anul acesta a fost foarte reuşit, şi toţi cei prezenţi s-au distrat pe cinste în compania colegilor mai mari sau mai mici.

Mulţumim domnului profesor Horaţiu Tudor care a organizat şi în acest an Halloween Party.

30 oct 2009 haloween 2

Daniela Crăciun

Clasa XI-a MI

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>