Intalniri duhovnicesti

Liceul Teoretic  “Axente Sever” se află într-un parteneriat  cu Protopopiatul ortodox din Mediaş, venind în întâmpinarea cerinţelor elevilor de a-şi forma deprinderi religioase. La aceste întâlniri cu invitaţi preoţi, participă în special grupul de elevi voluntari care vor realiza acţiuni comune cu Biserica, în parohiile din oraş.

Prima acţiune, în data  de 12 februarie 2010 ,  l-a avut ca invitat pe părintele Achim Sărăşan, care le-a vorbit elevilor despre Taina sfintei spovedanii.

Invitatul din data de 19 februarie 2010 a fost părintele Marius Custălcean care a punctat câteva aspecte legate de tradiţii şi obiceiuri de Dragobete.

Seria de întâlniri va continua în săptămânile care urmează, în acest post,  cu alţi invitaţi: părintele Găban Ovidiu, părintele profesor Constantin Necula şi alţi invitaţi.

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>