Evaluare Eco-Scoala

Miercuri, 19 mai 2010, ora 1200, va avea loc evaluarea Liceului Teoretic “Axente Sever” în cadrul Programului Eco-Şcoala, care este coordonat de Centrul Carpato-Danubian de Geoecologie, iar la nivel internaţional de Fundaţia de Educaţie pentru Mediul Înconjurător (FEE), ce reuneşte 62 de organizaţii din 55 de ţări, care acţionează la nivel naţional în domeniul educaţiei pentru protecţia mediului. Programul este susţinut de UNEP (Programul Naţiunilor Unite pentru Mediu). Prin acest program se urmăreşte o educaţie eficientă pentru mediul înconjurător şi vor fi atrase în aceste activităţi, la nivel naţional, atât autorităţi locale, cât şi un număr cât mai mare de cadre didactice, elevi şi părinţi.

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>