A inceput scoala

13 septembrie, o zi mai puţin obişnuită pentru începerea anului şcolar. Şi totuşi bobocii au fost primii care au simţit din plin emoţia de a fi licean, de a îmbrăca uniforma liceului „Axente Sever”.

Festivitatea de deschidere a anului şcolar a început la ora 930, cu discursul de bun venit al directoarei Eugenia Munteanu pentru toţi elevii şi absolvenţii instituţiei, precum şi pentru părinţii acestora.

La festivitate a participat viceprimarul municipiului Mediaş, Floarea Taropa, care a subliniat buna colaborare între liceul nostru şi autorităţile locale, domnul Muller Werner, din partea Consiliului Local, doamna Piştea Ileana din partea Biroului învăţământ, precum şi părintele Achim Sărăşan.

A început un nou an şcolar pe care ni-l dorim, atât profesorii cât şi elevii, plin de succese, de reuşite, şi de cât mai puţin stres.

 

 Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>