Targ de carte 2010

Ziua de miercuri 14 septembrie a marcat organizarea în incinta Sălii festive a Liceului Teoretic „Axente Sever”, a celebrului schimb de manuale şi cărţi şcolare între elevii claselor a XI-a şi a XII-a pe de o parte, respectiv absolvenţii instituţiei noastre pe de altă parte.

  Acţiunea, devenită în ultimii ani o tradiţie, permite accesul elevilor din ciclul superior de liceu la manualele utilizate de absolvenţi în anii precedenţi în beneficiul reciproc al ambelor părţi. Interesul elevilor din clasele a XI-a şi a XII-a este justificat de faptul ca aceştia nu mai beneficiază de manuale gratuite din partea Ministerului Educaţiei, Cercetării, Inovaţiei şi Tineretului deoarece au depăşit structura învăţământului obligatoriu.

Cu manualele absolut necesare pe care şi le-au procurat şi cu energia specifică adolescenţei, elevii din ciclul superior al liceului sunt gata să abordeze noul an şcolar şi implicit pregătirile pentru examenul de bacalaureat.

 

prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>