Balul bobocilor 2010

Aş avea multe de spus despre balul bobocilor de anul acesta al prestigiosului L.T.A.S.

În primul rând, m-au impresionat organizatorii din clasele a XII-a, pentru munca pe care au depus-o în ciuda unor probleme neprielnice. Organizarea a fost bună, balul a început spectaculos, iar la apariţia „răpitorilor” toţi cei aflaţi în sală exclamau şi aplaudau, s-a văzut că s-au distrat pe cinste.

            Mi-a plăcut ideea pentru proba de cultură generală, când bobocii, odată răpiţi, au fost duşi în diferite ţări şi le-au fost puse întrebări, deşi nu înţeleg de ce ordinea ţărilor nu a fost cea reprezentată de desenele de pe cortină.

            Bobocii au arătat că sunt pricepuţi la dans – proba în care au abordat cele mai diferite tipuri de dans. Eu, fiind iubitoare de muzică şi începătoare la chitară, am fost impresionată de Toderici Radu alături de chitara lui.

            M-am distrat de minune, pe toată durata balului iar în final am fost toţi mândri pentru doi dintre colegii noşti participanţi care au obţinut titlul de Miss şi Mister.

 

Sima Cătălina,

Clasa a IX-a Filologie

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>