Judit Nagy la LTAS

La Liceul Teoretic Axente Sever din Mediaş continuă întâlnirile cu reprezentanţi de marcă ai sportului medieşean. Dacă luna trecută antrenorul Gazului Metan Cristi Pustai şi jucătorul Alex Muntean s-au întâlnit cu elevii de la clasa cu profil sportiv a liceului, vineri 11 noiembrie a fost rândul atletei Judit Nagy şi a tatălui acesteia, antrenorul Sigismund Nagy, să le vorbească axentiştilor. Dialogul cu liceenii a vizat importanţa pregătirii fizice şi a ceea ce se numeşte antrenamentul total în viaţa unui sportiv de performanţă, în condiţiile în care atleta medieşeană are şanse să reprezinte România la Jocurile Olimpice de anul viitor de la Londra.


Cele mai importante performanţe ale atletei Judit Nagy pe plan internaţional le-au constituit-o obţinerea titlului de campioană balcanică la junioare 1 în anul 2008 şi locul 2 la Cupa Europei pe echipe în acest an. Am ataşat o imagine surprinse vineri 11 noiembrie în clasa a IX-a la profilul de instructor sportiv la întâlnirea atletei şi a antrenorului acesteia cu elevii liceului.

 

prof.  Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>