E vremea colindelor…

Sărbătorile de iarnă se apropie cu paşi repezi. Se consideră că trebuie să avem sufletele pline de bunătate şi blândeţe pentru a le face sălaş pentru sărbătoarea naşterii Domnului. Un strop din această bunătate şi blândeţe a venit vineri seara la Liceul Teoretic „Axente Sever”, cu ocazia tradiţionalului concert de colinde susţinut de elevii instituţiei noastre.

În acest an în sala festivă au răsunat glasurile corului catedralei ortodoxe din municipiul Mediaş, invitaţi speciali la concertul de colinde. Directoarea liceului, d-na profesor Eugenia Munteanu a apreciat eforturile cadrelor didactice şi ale elevilor implicaţi in organizarea concertului de colinde, în mod deosebit ale  doamnei profesoare profesor Elena Hulpuş, şi a transmis tuturor elevilor, profesorilor şi părinţilor sărbători fericite şi un an nou 2012 plin de sănătate, succes şi împlinirea tuturor dorinţelor. Iată câteva imagini de la concertul de vineri 16 decembrie din sala festivă a Liceului Teoretic „Axente Sever”.

 

 

 

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>