Inceput de an scolar

A sunat din nou clopoţelul la Liceul Teoretic Axente Sever, pentru un nou an şcolar pe care ni-l dorim cu toţii plin de realizări şi de succese. Festivitatea de deschidere a atras, în afara elevilor (şi în mod deosebit a bobocilor, vizibil emoţionaţi la început de clasa a 9-a) prezenţa mai multor persoane care prin activitatea lor şi-au lăsat amprenta asupra progresului liceului nostru: primarul municipiului Mediaş Teodor Neamţu, consilierul local Floarea Taropa, părintele Achim Sărăşan, reprezentanţi ai politiei locale) Deschiderea anului şcolar a început cu intonarea imnului naţional de către eleva Luminiţa Dejan şi ulterior cu alocuţiuni din partea invitaţilor. Apoi diriginţii şi-au condus elevii în clase, aceştia din urma fiind impresionaţi de lucrările de modernizare realizate în această vară în corpul A.

CONDUCEREA LICEULUI TEORETIC AXENTE SEVER UREAZĂ TUTUROR ELEVILOR, PĂRINŢILOR ŞI CADRELOR DIDACTICE UN NOU AN ŞCOLAR PLIN DE REALIZĂRI.

prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>