Bine ati venit … dupa 60 de ani

Întâlnire emoţionantă şi plină de amintiri la liceul nostru. Joi 20 septembrie elevii promoţiei 1952 s-au reunit în unitatea de învăţământ pe care au absolvit-o acum 60 de ani. Pentru aceştia timpul a încremenit la nivelul anului 1952, când părăseau băncile “Şcolii Medii Tehnico-Veterinare”, aşa cum se numea atunci Liceul „Axente Sever”. Chiar dacă timpul a lăsat urme pe chipurile venerabililor absolvenţi, spiritul le-a rămas neschimbat iar reîntâlnirea le-a trezit amintiri din vremurile în care primeau note mai mici sau mai mari, făceau pozne de toate felurile sau trăiau fiorul primei iubiri.

Pentru liceenii anului 1952 a răsunat din nou Gaudeamus Igitur, apoi directoarea instituţiei, doamna profesor Eugenia Munteanu le-a urat bun venit absolvenţilor iar cel mai emoţionant moment a fost acela în care s-a strigat catalogul. Am ataşat câteva imagini de la acest eveniment unic în istoria liceului nostru, şi chiar la nivel naţional puţine unităţi de învăţământ se pot lăuda cu întâlniri de 60 de ani ale absolvenţilor.

prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>