BALUL BOBOCILOR 2012 ŞI-A DESEMNAT CÂŞTIGĂTORII

Liceul Teoretic „Axente Sever” a organizat vineri 2 noiembrie la Sala Sindicatelor o nouă ediţie a Balului Bobocilor. Cei 11 boboci care au urcat pe scenă şi-au demonstrat aptitudinile în domeniul dansului şi al interpretării scenice, precum şi cunoştinţele de cultură generală. Pentru două ore toţi cei prezenţi în Sala Sindicatelor au retrăit poveştile copilăriei, orchestrate cu pricepere de elevii claselor a XI-a îndrumaţi de Teacher Elena Roman. După deliberări juriul a acordat titlurile de Miss si Mister Boboc elevilor Ioana Badiu şi respectiv Sergiu Lazăr, ambii elevi în clasa a IX-a Ştiinţele Naturii. Ioana Badiu, câştigătoarea titlului de Miss Boboc, a declarat la final că acest concurs a fost o experienţă de neuitat şi nu regretă deloc orele de repetiţii de dinaintea balului. Titlul de Mister Boboc a fost obţinut de Lazăr Sergiu, pentru care balul a însemnat ocazia de a depăşi mult mai repede stadiul de boboc şi de a-şi face cât mai mulţi prieteni. Felicitări tuturor bobocilor, deoarece cu toţii sunt învingători, iar vineri seara a avut câştig de cauză PRIETENIA şi ADOLESCENŢA.

 

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>