Sedinta Comitetului de Parinti pe scoala

Ziua de vineri 2 noiembrie nu a însemnat numai Balul Bobocilor, ci şi întrunirea Comitetului de Părinţi din cadrul liceului nostru. La această intrunire doamna profesoară Aura Lăpădat, preşedinta Asociaţiei Liceului Teoretic Axente Sever, a prezentat raportul de activitate pe anul şcolar precedent. Au urmat propuneri pentru componenţa Comitetului de Părinţi pentru anul în curs, acceptate în unanimitate de cei prezenţi, iar apoi s-a decis ca în acest an contribuţia elevilor pentru fondul şcolii să rămână de 20 lei/semestru. Excepţie de la această regulă vor face clasele a IX-a care îşi renovează sălile de curs, şi clasele a XII-a care vor achita acest fond numai în primul semestru, din cauza cheltuielilor de la sfârşitul anului şcolar. Niciunul dintre părinţii participanţi nu au ridicat obiecţii la deciziile luate, fapt consemnat şi de procesul verbal încheiat la finalul şedinţei. Am ataşat şi cateva imagini de la întrunirea Comitetului de Părinţi a liceului nostru.

 

Prof.  Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>