Intalnire de neiutat

Sărbătorile Crăciunului sosesc pline de bucurii în casele creştinilor, vestindu-le naşterea Domnului nostru Iisus Hristos. Este un prilej de bucurie, care umple sufletele oamenilor de bunătate.

Cu ocazia acestei minunate sărbători, cu toţii ne regăsim pacea sufletească  şi liniştea interioară, dăruind cu dragoste cadouri pentru cei dragi.

În ziua de 12 decembrie 2012, elevii voluntari ai Liceului Teoretic „Axente Sever”, împreună cu doamnă profesoară Elena Hulpuş, au oferit un concert de colinde şi mici atenţii persoanelor vârstnice de la Căminul Medico-Social Mediaş de pe lângă primăria Mediaş. Această acţiune s-a bucurat şi de sprijinul oferit de Catedrala Ortodoxă „Mihail şi Gavriil”.

Au fost momente impresionante, care s-au putut citi în ochii tuturor. Tinerii au învăţat că cel mai frumos cadou este căldura umană, oferită cu sufletul deschis, că pentru cei vârstinici prezenţa lor a însemnat o rază de lumină care le-a adus pacea în suflete, cu prilejul Sărbătorilor de Iarnă.

                                                                                                                   Diacu Diana,

Clasa a XI-a Filologie

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>