Elevele Liceului Axente Sever au căsătorit pentru o zi cupluri de indrăgostiţi

Luna februarie se dovedeşte a fi luna iubirii şi a manifestărilor publice ale acesteia. Indiferent dacă vorbim de “sfântul” Valentin sau de autohtonul Dragobete, tema iubirii şi a afecţiunii pentru persoana iubită se face simţită îndeosebi în preajma zilelor de 14 şi respectiv 24 februarie. Tocmai de aceea elevele Alexandra Lazăr şi Daria Rus din clasa a XII-a Filologie, membre ale Consiliului Local al Tinerilor, au participat vineri 15 februarie la acţiunea găzduită în holul primăriei municipiului Mediaş şi denumită simbolic “Căsătoreşte-te pentru o zi”. Cuplurile care şi-au unit destinele în mod simbolic au primit din partea consilierelor locale un certificat de căsătorie valabil pentru o zi şi o invitaţie la o petrecere într-un club din municipiul nostru.

 

 

prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>