Locul I la Sesiunea de Comunicări Ştiinţifice de la Sibiu

Sâmbătă 18 mai, în Municipiul Sibiu s-a desfăşurat cea de a cincea ediţie a Sesiunii Judeţene de Comunicări Ştiinţifice „Ştiinţele socio-umane: provocări şi tendinţe actuale”. Evenimentul s-a desfăşurat la Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane, Colectivul de Sociologie şi Asistenţă Socială din cadrul Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu la iniţiativa Conf. Univ. Dr. Amalia Pavelescu în colaborare cu doamna profesoară Maria Gaură de la Colegiul Economic „George Bariţiu” Sibiu.

Sesiunea de comunicări ştiinţifice a cuprins prezentări de proiecte power-point realizate de elevi din Mediaş şi Sibiu în contextul a două secţiuni: „Om, societate, cultură” şi „Sociologie aplicată în mediul economic”.

Liceul Teoretic „Axente Sever” a fost reprezentat de doi elevi din clasele a IX-a şi a X-a de la profilul Ştiinţe Naturale. Astfel, elevii noştri Sergiu Lazăr şi Mihai Patraşcu, coordonaţi de prof. Elena Hulpuş s-au întors cu  premiul întâi al fiecărei secţiuni.

                                                                                                                  Sergiu Lazăr,

                                                                                                Clasa a IX-a SN

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>