LTAS nu are rivali in judet la tenis de masa

Nu este un secret faptul că cei mai buni jucători de tenis de masă din județ sunt elevi la Liceul Teoretic „Axente Sever”. Beatrice Hila din clasa a IX-a Filologie intensiv Engleză, Gabriela Herciu din clasa a IX-a Științele Naturii și Mădălina Moga din clasa a XI-a Științele Naturii intensiv Engleză au contribuit săptămâna trecută la calificarea echipei CSM Mediaș la barajul pentru promovarea în Divizia A. La băieți Cristian Cândea din clasa a IX-a Matematică Informatică și Andrei Pânzar din clasa a XI-a Instructor Sportiv sunt jucători de bază in echipa masculină a CSM Mediaș.

În aceste condiții nu este o surpriză faptul că echipa de tenis de masă a Liceului Teoretic „Axente Sever” a câștigat faza județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, desfășurată sâmbătă 26 martie 2022 la sala Romgaz. Axentiștii noștri s-au calificat la etapa națională, care va avea loc la Târgoviște în cursul lunii aprilie.

Felicitări și succes la națională (și la barajul de promovare in Divizia A, în cazul fetelor noastre).

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>