Oratorie și dezbateri? LTAS a spus „prezent”

Anul 2022 a marcat prima ediție a concursului „Tineri, argumente și dezbateri”, organizat de Clubul Copiilor Medias prin cercul de Oratorie și Dezbateri. Faza județeană a acestei competiții a avut loc la Palatul Copiilor din Sibiu și s-a bucurat de participarea a 12 elevi de gimnaziu și 9 elevi ai unităților de invățământ liceale din județul nostru.

Liceul Teoretic „Axente Sever” a fost reprezentat de 3 eleve ale clasei a XI-a Științele Naturii intensiv Engleză, îndrumate de domnii profesori Mihai Chiriac și Maria Gina Toma. Este vorba de Sorina Sima, Noemi Fabian și de Iulia Rad, ele fiind înscrise la cercul de Oratorie și Dezbateri de la Clubul Copiilor din municipiul nostru.

Echipa LTAS-ului a demonstrat multă elocință și putere de convingere în concursul „Tineri, argumente și dezbateri”, clasându-se pe prima poziție, înaintea Colegiului Economic ”George Barițiu” Sibiu sau a Colegiului Școala Națională de Gaz.

Le felicităm pe elevele noastre și pe cadrele didactice care le-au scos la suprafață abilitățile de oratorie și dezbateri, atât în cadrul unității noastre de învățământ cât și în cadrul Clubului Copiilor din Mediaș.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>