Clasa a IX-a SN a deschis „sezonul” excursiilor la LTAS

Muntele rămâne un element de atracție pentru elevii Liceului Teoretic „Axente Sever”. Dacă până acum ținta preferată a axentiștilor au fost Apusenii, iată că localitatea Bușteni devine un punct de reper pentru liceenii noștri.

Este cazul bobocilor din clasa a IX-a Științele Naturii, care au explorat zona munților Bucegi în prima activitate extrașcolară din viața lor de elevi. Având-o în frunte pe diriginta lor, doamna profesoară Elena Roman, bobocii au avut parte de un sfârșit de săptămână de vis la Bușteni și în imprejurimi.

Vremea a ținut cu axentiștii noștri în perioada 23-25 septembrie 2022, aceștia explorând trasee montane, bucurându-se de luminile focului de tabără și implicit stabilind o mai strânsă legătură între ei ca și colectiv. Se spune că prima excursie nu se uită niciodată, însă noi sperăm ca această primă excursie să fie începutul altor și altor activități extrașcolare din viața de liceu.

De asemenea suntem convinși că și alte clase ale unității noastre de învățământ se vor îndrepta către destinații de excursie în această toamnă și pe parcursul acestui an școlar.

Prof. Schiau Constantin

 

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>