O noua editie “Cea mai frumoasa clasa”

În ajunul sărbătorilor, axentiștii s-au întrecut în realizarea meșteșugului festiv, în vederea decorării sălilor de clasă și a confecționării ornamentelor sustenabile.

Criteriile desemnării celei mai frumoase clase au fost legate de existența Panoului Eco-Școala cu codul Eco și de existența a cel puțin un obiect confecționat din materiale reciclabile.

Marți 20 decembrie 2022 o comisie formată din profesori care nu sunt diriginți în liceul nostru a trecut prin tot liceul pentru a urmări progresul artistic realizat de fiecare clasă. Juriul nu a putut lua o decizie foarte ușor, întrucât concurența a fost mare, fiecare clasă dovedindu-și ingeniozitatea și abilitățile practice.

Astfel, în cadrul concursului “Cea mai frumoasă clasă” au fost desemnate 9 clase câștigătoare. Este vorba despre:

Premiul I: Clasele a IX-a Științele Naturii intensiv Engleză și a XI-a Științele Naturii

Premiul al II-lea: Clasele a IX-a Științele Naturii și a XI-a Matematică Informatică

Premiul al IIIl-lea: Clasele a IX-a Matematică Informatică, a XI-a Științele Naturii intensiv Engleză și a XI-a Științe Sociale.

Mențiuni: Clasele a IX-a Științe Sociale și a IX-a Filologie.

Ținem să felicităm toți participanții unității noastre de învățământ pentru implicare și efortul de echipă. Sperăm că toate activitățile din perioada aceasta v-au adus unul mai aproape de celălalt.

Vă urăm tuturor sărbători fericite!

Articol scris de Lucian Dicoi, clasa a XII-a Științe Sociale, 

Eco-Șeful claselor Liceului Teoretic „Axente Sever” Mediaș.

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>