Serbare de Craciun la LTAS

Apropierea sărbătorilor de iarnă trezește in fiecare dintre noi dorința de a fi mai buni, bucuria de a dărui și de a trăi Crăciunul prin colinde care vestesc nașterea Domnului. In acest sens in ultimele zile elevii liceului nostru au repetat impreună cu diriginții lor colinde și melodii de iarnă, au compus poezii despre sărbătoarea Crăciunului și au impodobit sălile de curs in cadrul concursului „Cea mai frumoasă clasă”.

Momentul culminant al acestor activități s-a desfășurat miercuri 21 decembrie, odată cu solstițiul de iarnă. Este vorba despre serbarea de Crăciun care s-a desfășurat in sala festivă a unității noastre de invățământ, serbare reluată după câțiva ani de absență din cauza pandemiei de coronavirus.

Serbarea a fost deschisă de reprezentantele Consiliului Școlar al Elevilor, Iulia Gligor și Georgiana Jata din clasa a X-a Filologie și a adus pe scenă toate clasele unității noastre de invățământ. Elevii acestor clase au pregătit colinde sau scenete dedicate sărbătorii nașterii Domnului, prin care au adus emoția și bucuria Crăciunului in rândul cadrelor didactice și a publicului aflat in sala festivă a Liceului Teoretic Axente Sever.

Nu au lipsit nici poezii recitate de Mădălina Nistor și Larisa Vanda din clasa a X-a Filologie, respectiv Alexa Sălcudean din clasa a XI-a Filologie, nici momente muzicale aduse de Rebeca Sălcudean din clasa a IX-a Instructor Sportiv, de Ciprian Oprea din clasa a X-a Instructor Sportiv, de Mette Navijn din clasa a X-a Științe Sociale și de Antonia Muntean din clasa a XI-a Științele Naturii.

De o deosebită atenție s-a bucurat sceneta „Craii de la Răsărit”, realizată de elevi din clasele a IX-a Instructor Sportiv, a X-a Științe Sociale și a XI-a Matematică Informatică. Nu in ultimul rând colindele corului Liceului Teoretic Axente Sever, sub bagheta domnului profesor Claudiu Șimon, au adus Crăciunul mai aproape de inimile participanților la serbare.

O felicităm pe doamna consilier educativ Lenuța Moldovan, pe domnul profesor Claudiu Șimon și pe cadrele didactice care s-au implicat in buna desfășurare a serbării de Crăciun, precum și pe membrii personalului unității noastre de invățământ care și-au adus aportul tehnic și logistic la organizarea activității prin care se incheie oficial anul calendaristic 2022.

Dorim tututor elevilor, părinților și personalului Liceului Teoretic Axente Sever Crăciun fericit și un an 2023 plin de reușite pe plan școlar și extrașcolar.

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>