Alexandra Hudea a alergat de Crăciun in Antalya

Anul 2022 a adus numeroase performanțe sportive pentru Alexandra Hudea. Pe lângă titluri naționale la cros la diverse probe, atleta medieșeană a obținut rezultate deosebite și la competiții internaționale, de la Cupa Europei la Cros din Portugalia până la Campionatul Balcanic din Muntenegru.

Alexandra a fost convocată în lotul național de cadeți ai României și a participat în premieră în vara acestui an la Campionatul European de Atletism de la Ierusalim. Rezultatele sportivei noastre au fost apreciate la scena deschisă în Gala Tineretului și Sportului Sibian, unde Alexandra a primit titlul de cea mai bună sportivă a anului 2022 în domeniul sporturilor olimpice.

Pentru sportiva noastră anul 2022 nu se putea încheia decât tot intr-o competiție de cros. Astfel, duminică 25 decembrie 2022, când cei mai mulți dintre noi ne bucuram de sărbătoarea nașterii Domnului, Alexandra Hudea a luat startul în Turcia la proba de 5000 de metri intitulată Koniaalty Short Race. Sportiva medieșeană a demonstrat că proba de 5000 de metri este una din probele ei favorite și a câștigat această competiție.

Alexandra Hudea este elevă a Liceului Teoretic „Axente Sever” în clasa a X-a Științe Sociale și are dublă legitimare sportivă, la CSȘ Mediaș și respectiv la Atletic Club Mica Romă din Blaj. La clubul medieșean Alexandra Hudea este pregătită de antrenorul Vasile Ibășfălean.

O felicităm pe Alexandra Hudea și pe antrenorul ei Vasile Ibășfălean pentru aceste rezultate deosebite din anul 2022 și le dorim un an 2023 care să confirme performanțele sportive și să mențină municipiul Mediaș pe harta atletismului național și internațional.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>