Un nou panou Eco-Scoala pe holurile LTAS

Anul 2023 a început la Liceul Teoretic „Axente Sever” cu activități specifice programului Eco-Școala. Până pe 17 februarie se desfășoară o acțiune de colectare a deșeurilor din hârtie, în care sunt implicate toate clasele unității noastre de învățământ. În fiecare sală de clasă a fost pus la dispoziție un sac de gunoi menajer în care elevii colectează deșeurile de hârtie.

O altă activitate Eco-Școala desfășurată în aceste zile în liceul nostru le are în prim plan pe elevele Maria Lupu și Dariana Naste din clasa a XI-a Științele Naturii intensiv Engleză. Axentistele noatre au dat culoare holului de la parter al liceului prin crearea unui Eco-Panou.

Mai concret cele două eleve au reprezentat planeta noastră sub forma a două ipostaze, dătătoare de viață și respectiv de distrugere. Mesajul panoului ne îndeamnă să avem grijă de planetă, să o păstrăm sănătoasă și nepoluată, în special prin fapte care ne sunt la îndemână, precum colectarea selectivă a deșeurilor și reciclarea acestora.

Panoul a fost montat de membrii personalului administrativ al liceului și este vizibil pentru toți cei care tranzitează holul unității noastre de învățământ.

Eco-codul Liceului Teoretic Axente Sever este „Vrem o viață curată. Nouă ne pasă!”

Prof. Schiau Constantin

 

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>