Si a fost și Valentine’s Day la LTAS …

Luna Februarie este considerată luna iubirii datorită faptului că pe parcursul acesteia sărbătorim Valentine’s Day-ul american și Dragobetele românesc. Cu acest prilej Consiliul Școlar al Elevilor din Liceul Teoretic „Axente Sever” a inițiat o acțiune de celebrare a iubirii prin Poșta lui Cupidon.

Membrii Consiliul Școlar al Elevilor au instalat două cutii poștale speciale în corpurile de clădire A și E ale unității noastre de învățământ. Axentiștii au avut mai multe zile la dispoziție pentru a depune în aceste cutii scrisori cu mesaje de dragoste pentru colegii lor și și-au demonstrat din plin afectivitatea, ingeniozitatea și creativitatea.

Scrisorile au fost colectate de poștașii lui Cupidon care le-au împărțit destinatarilor mesajelor în cursul zilei de 14 februarie 2023. „Sperăm că v-ați bucurat de mesajele primite și că ați avut un Valentine’s Day minunat!” au transmis membrii Consiliul Școlar al Elevilor din cadrul Liceului Teoretic Axente Sever.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>