Victorie pentru Alexandra Hudea la memorialul Dorin Melinte

Alexandra Hudea se dovedește o veritabilă Forrest Gump în variantă feminină, alergând și dominând atât competiții internaționale cât și concursuri interne la categoria ei de vârstă. După ce săptămâna trecută sportiva noastră a devenit campioană europeană în Spania alături de clubul Mica Romă din Blaj, la sfârșitul acestei săptămâni Alexandra a participat la memorialul Dorin Melinte. Competiția a fost găzduită de Sala de Atletism din Bacău și a fost rezervată juniorilor 1,2 și 3.

Alexandra Hudea este elevă în clasa a X-a Științe Sociale la Liceul Teoretic „Axente Sever” și este legitimată la CSȘ Mediaș și la Mica Romă din Blaj. Sportiva pregătită de antrenorul Vasile Ibășfălean a luat startul in proba de 800 de metri, pe care a câștigat-o cu timpul de 2 minute, 14 secunde și 92 de sutimi.

La Memorialul Dorin Melinte au participat 350 de atleți care au avut astfel ocazia să se testeze pentru finala Campionatului Național Indoor pentru juniori. Aceasta se va desfășura weekend-ul viitor in capitală.

O felicităm pe Alexandra Hudea și pe antrenorul ei Vasile Ibășfălean pentru rezultatele din acest început de an 2023 și suntem alături de sportivele noastre in competițiile la care vor participa în continuare.

 

Prof. Schiau Constantin

 

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>