Caravana FSEGA a poposit la LTAS

Prima zi a modulului al patrulea de studiu i-a adus la Liceul Teoretic „Axente Sever” pe membrii Organizației Studenților Economiști din cadrul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA). Aceștia au pus în mișcare Caravana FSEGA, o acțiune prin care elevii claselor a XI-a și a XII-a din liceele țării noastre pot afla mai multe despre Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca.

Întâlnirea Caravanei FSEGA cu liceenii axentiști a avut loc în sala festivă a unității noastre de învățământ, prilej cu care studenții FSEGA au prezentat instituția de învățământ superior pe care o reprezintă, programele de studiu ale acesteia dar și aspecte legate de studenție și de imbinarea utilului cu plăcutul la Cluj-Napoca. Axentiștii au primit broșuri și pliante, iar cei mai norocoși dintre ei au câștigat obiecte promoționale cu însemnele FSEGA.

La final membrii Organizației Studenților Economiști au urat succes liceenilor noștri la examenul național de bacalaureat și și-au exprimat speranța că un număr cât mai mare dintre aceștia vor deveni studenți ai FSEGA.

„Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor oferă 17 programe de studii la nivel de licență și 18 la nivel de masterat în toate domeniile științelor economice, în 5 limbi de studiu. Pe lângă programele de studii, FSEGA oferă si facilități precum o cantină modernă, biliotecă, un centru de consiliere și orientare în carieră, sală de fitness și multe altele”, au transmis reprezentanții Organizației Studenților Economiști.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>