„Natura și Omul” – editia 2023

În perioada 27 februarie – 17 martie 2023 Liceul Teoretic „Axente Sever” organizează a treia ediție a concursului județean „Natura și Omul”. Concursul se adresează elevilor din școlile gimnaziale și din liceele din România, și se desfășoară pe secțiuni precum fotografie, postere și desen pictură, prezentări powerpoint și o secțiune de eseuri în limba franceză, intitulată „L’homme et la forêt”.

La ediția de anul trecut a concursului organizat de unitatea noastră de învățământ au participat peste 100 de lucrări din toată țara, iar una dintre lucrări a constituit o premieră pentru juriul competiției, fiind vorba de o pictură pe sticlă a Turnului Trompeților din municipiul Mediaș.

Coordonatorii concursului „Natura și Omul” sunt doamnele profesoare Ana-Maria Agîrbiceanu, Delia Duma, Alina Hațegan și Lenuța Moldovan.

Mai multe informații se găsesc pe pagina Proiecte și concursi a acestui site.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>