Panouri artistice dedicate primaverii la LTAS

Primăvara, renașterea naturii, un anotimp plin de magie, în care totul revine la viață, și în care se împletesc iubirea, natura și culorile vii în tot ceea ce ne înconjoară.

Vestitorii primăverii nu au fost doar ghioceii sau Valentine’s day / Dragobete, ci au fost elevii Liceului Teoretic „Axente Sever”. Unii dintre ei și-au demonstrat aptitudinile artistice sub îndrumarea domnului profesor Petru Purcariu și au dat viață unor creații dedicate primăverii. Cele mai reușite dintre acestea au ajuns pe două panouri aflate la parterul corpului principal de clădire al unității noastre de învățământ și vor da astfel lumină și culoare holului liceului.

Îi felicităm pe axentiștii care își demonstrează din plin (și) abilitățile artistice și le dorim o primăvară frumoasă, și cu ocazia zilei de 8 martie le urăm doamnelor profesoare și tuturor mamelor un sincer „La mulţi ani!”.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>