Madalina Moga, pe urmele Andreei Dragoman

Mădălina Moga, elevă in clasa a XII-a Științele Naturii intensiv Engleză, este în acest moment jucătoarea cea mai experimentată a Clubului Sportiv Municipal Mediaș la tenis de masă. De numele ei se leagă promovarea echipei CSM Mediaș în Divizia A la tenis de masă și menținerea echipei în acest eșalon competițional.

Dar Mădălina nu și-a spus încă ultimul cuvânt în domeniul sportului pe care îl practică de mai bine de 11 ani. Jucătoarea axentistă a obținut un rezultat foarte bun la Cupa României la categoria sub 19 ani. Sportiva de la CSM Mediaș a terminat pe locul al treilea competiția desfășurată în perioada 10-12 martie la Izvorani.

Municipiul nostru a fost reprezentat de patru sportive de la CSM Mediaș. În afara Mădălinei Moga au mai concurat alte eleve axentiste. Este vorba de Beatrice Hila din clasa a X-a Filologie intensiv Engleză și de Gabriela Herciu din clasa a X-a Științele Naturii, cărora li s-a adăugat colega lor Mara Moca, tot de la Clubul Sportiv Municipal Mediaș.

La masculin reprezentantul CSM Mediaș a fost Cristian Cîndea din clasa a X-a Matematică Informatică. Deloc întâmplător, Mădălina Moga și un alt sportiv al CSM Mediaș, Andrei Pînzar s-au calificat și în acest an la Olimpiada Națională a Sportului Școlar la tenis de masă.

În emisiunea Mediaș 120 de la Nova Tv Mădălina Moga a vorbit despre planurile ei de viitor atât în domeniul învățământului superior cât și în continuarea activității în sportul care i-a adus nenumărate satisfacții, așa cum reușește în prezent Andreea Dragoman, o altă mare sportivă „șlefuită” sub bagheta antrenorului Viorel Sterea.

Nu putem decât să-i dorim mult succes Mădălinei în tot ceea ce-și propune, iar ceilalți sportivi precum Beatrice Hila, Gabriela Herciu, Mara Moca sau Cristian Cîndea să ducă mai departe tradiția tenisului de masă de la CSM Mediaș.

 

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>