Roxana Gherman a promovat valorile francofoniei

În perioada 1-15 martie 2023 Colegiul Național „Octavian Goga” din Sibiu, alături de Inspectoratul Școlar Județean și de Lectoratul francez din cadrul Universității Lucian Blaga au organizat a patra ediție a concursului județean „Les Français sans frontières”. Concursul s-a adresat elevilor de gimnaziu și de liceu din județul Sibiu și a avut la bază cele 10 cuvinte ale ediției 2023 a francofoniei.

Din partea Liceului Teoretic „Axente Sever” a participat cu succes Roxana Gherman din clasa a XI-a Științe Sociale, îndrumată de doamna profesoară Monica Moț. Roxana a participat la secțiunea Un dessin – une histoire, tema aleasă fiind dedicată … reveriei (Un Rêve à Paris). Juriul a fost încântat de creație Roxanei Gherman, care a obținut premiul al doilea la concursul „Les Français sans frontières”.

O felicităm pe Roxana pentru creativitatea de care a dat dovadă la concursul dedicat francofoniei, creativitate care i-a pus în evidență atât talentul artistic cât și abilitățile de comunicare în domeniul limbii franceze. Recent Roxana Gherman a primit mențiune la concursul Vis Muzical la secțiunea muzică ușoară, desfășurat la Sala Traube din municipiul Mediaș.

Prof. Schiau Constantin

 

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>