Rebeca Sălcudean și Ciprian Oprea, pe drumul afirmarii spre Sanremo

Cu toții am auzit de celebrul festival de muzică ușoară de la Sanremo și ne dorim să vedem pe scena acestuia și cântăreți din România. Avem această șansă anul viitor, la Sanremo junior.

Sâmbătă 1 aprilie 2023, și nu e o păcăleală, un grup de foști și actuali componenți ai Clubului Copiilor Mediaș îndrumați de domnul profesor Claudiu Șimon, au participat la Casa de Cultura „Eugen Nicoara” din Reghin la Festivalul Concurs „Staruri pentru Italia”.

Festivalul a fost organizat de Federația „Star Music” România iar printre participanți s-au aflat doi elevi ai Liceului Teoretic „Axente Sever”. Este vorba de Rebeca Sălcudean din clasa a IX-a Instructor Sportiv și de Ciprian Oprea din clasa a X-a Instructor Sportiv. Cei doi axentiști au la activ numeroase concursuri și festivaluri în ultimii ani, cel mai recent concursul „Vis Muzical” desfășurat luna trecută la Mediaș.

Premiile nu s-au lăsat prea mult așteptate. Rebeca Sălcudean a câștigat două trofee, la secțiunile de pop internațional și muzică ușoară, iar Ciprian Oprea a obținut premiul I la secțiunea de muzică ușoară. Cei doi axentiști, alături de colegii lor au primit din partea organizatorilor o invitație de participare la ediția 2024 a festivalului internațional Sanremo junior.

Îi felicităm pe axentiștii noștri și pe colegii lor de la Clubul Copiilor Mediaș, îl felicităm pe domnul profesor Claudiu Șimon și le dorim să urce anul viitor pe scena festivalului italian și să impresioneze juriul acestui festival.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>