Ziua Mondiala a Sanatatii, sarbatorita de axentisti la Muzeul Gazelor Naturale

Ziua de 7 aprilie 2023 este sărbătorită anual ca fiind Ziua Mondială a Sănătății, promovând beneficiile unei bune stări de sănătate și a bunăstării fizice și psihice în întreaga lume. Cu acest prilej Muzeul Gazelor Naturale  a organizat în zilele de 5 și 6 aprilie  mai multe activități în cadrul proiectului „Săptămâna Sănătății”.

Miercuri 5 aprilie Muzeul Gazelor Naturale în colaborare cu Școala Postliceală Auxila a organizat evenimentul intitulat „Educație pentru sănătate, educație pentru viață!”. La acest eveniment au participat elevii claselor a IX-a Matematică-Informatică, intensiv informatică și a X-a Filologie intensiv Engleză însoțiți de domnii profesori Daniel Scorobeț și Alina Boian.

Elevii anului întâi de la specializarea Asistent medical generalist au pregatit si au prezentat axentiștilor noștri obiceiuri sănătoase de viață, explicând în același timp cât de mult rău ne poate provoca tehnologia în exces. Activitatea a fost coordonată de către doamna Irimie Casandra, asistent medical generalist și profesor nursing, și a fost urmată de o dezbatere pe temele prezentate.

Ziua Mondială a Sănătății a fost sărbătorită pentru prima dată la 7 aprilie 1950, sub egida Organizației Mondiale a Sănătății.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>