Activitati Eco in saptamana verde la LTAS

Perioada 27-31 martie 2023 a fost aleasă ca fiind săptămâna verde la Liceul Teoretic „Axente Sever” Mediaș. Scopul acestui program este acela de a contribui la protejarea mediului şi formarea unor comportamente responsabile în rândul elevilor faţă de mediul înconjurător. Și cum unitatea noastră de învățământ dispune de un spațiu verde generos, activitățile eco au fost dintre cele mai variate.

Axentiștii s-au echipat corespunzător, au trecut la pregătirea spațiului verde de la intrarea în liceul nostru și au plantat semințe de flori, care cu siguranță vor înmuguri și vor înfrumuseța curtea unității noastre de învățământ. De asemenea personalul administrativ al liceului a pus la dispoziția elevilor noștri pensule și vopsele, cu care aceștia au amenajat un spațiu de relaxare în aer liber, în preajma sălii de sport a liceului nostru, folosind materiale reciclabile. Este vorba de cauciucuri și anvelope care au fost vopsite în culori vii și atrăgătoare de către axentiști. Nu au lipsit nici activitățile de văruire a copacilor din curtea Liceului Teoretic „Axente Sever”, pentru protejarea acestora de dăunători.

Îi felicităm pe elevii unității noastre de învățământ pentru implicarea demonstrată în Săptămâna Verde și putem spune că liceul nostru este activ în numeroase activități Eco-Școala, iar imaginația și creativitatea elevilor noștri a fost și va fi permanent pusă în valoare.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>