Natura și Omul”, alaturi de „Literatura in simboluri” la final

În perioada 27 februarie – 17 martie 2023 Liceul Teoretic „Axente Sever” Mediaș a organizat a treia ediție a concursului județean „Natura și Omul”. Concursul s-a adresat elevilor din școlile gimnaziale și din liceele din România, și s-a desfășurat pe secțiuni precum fotografie, postere și desen pictură, prezentări powerpoint și o secțiune de eseuri în limba franceză, intitulată „L’homme et la forêt”.

La această ediție au participat peste 80 de lucrări din toată țara, iar elevii participanți au surprins plăcut prin imaginație, talent, originalitate și creativitate.

De asemenea pe parcursul lunii martie s-a desfăîșurat la Liceul Teoretic „Axente Sever” a doua ediție a concursului „Literatura în simboluri”. Este vorba de un concurs literar prin care elevii de la școlile generale și liceele din municipiul Mediaș, precum și cei din județul nostru și din toată țara și-au demonstrat abilitățile de lectură și de înțelegere a textului prin recenzii sau prezentări powerpoint ale mesajului uneia dintre cărțile citite.

Câștigătorii concursului vor fi anunțați pe site-ul unității noastre de învățământ iar participanților le vor fi trimise diplomele până pe data de 26 mai 2023. Coordonatorii concursului „Natura și Omul” sunt doamnele profesoare Ana Maria Agîrbiceanu, Delia Duma, Alina Hațegan și Lenuța Moldovan.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>