Mențiune la Olimpiada Națională de Geografie pentru Ștefan Pop

În perioada 9-14 aprilie 2023 municipiul Pitești a găzduit a 41-a ediție a Olimpiadei Naționale de Geografie, desfășurată sub motto-ul „Iubire și credință pentru țară, dragoste și respect pentru Geografie”. Probele scrise au avut loc la Colegiul Național I.C. Brătianu din Pitești iar între 342 de elevi care au participat la această olimpiadă s-a aflat și un reprezentant al Liceului Teoretic „Axente Sever”.

Este vorba de Ștefan Pop din clasa a IX-a Științele Naturii intensiv Engleză, calificat pentru al doilea an consecutiv la Olimpiada Națională de Geografie. Pasiunea pentru geografie a axentistului nostru, susținută și încurajată de doamna profesoară Ioana Hudea l-a adus lui Ștefan Pop între laureații aceste competiții. Astfel, în aplauzele participanților, Ștefan Pop a obținut mențiune la Olimpiada Națională de Geografie.

Îl felicităm pe Ștefan Pop pentru acest rezultat deosebit, o felicităm pe doamna profesoară Ioana Hudea pentru că i-a transmis și i-a cultivat această pasiune pentru geografie și ne exprimăm speranța că municipiul Mediaș va rămâne și în anii următori un reper fundamental al județului Sibiu pentru una dirntre cele mai provocatoare științe ale Terrei.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>