LTAS, lider incontestabil la promovabilitate la bac

S-a vorbit în ultimul timp despre rezultatele deosebite pe care le obțin elevii Liceului Teoretic „Axente Sever” la finalul anilor de învățământ, culminând în acest an cu performanța ca o treime dintre elevii clasei a XI-a Filologie să obțină premiul I cu media generală 10. Avem o primă confirmare a faptului că aceste rezultate nu sunt întâmplătoare și ele se regăsesc și la examenele naționale.

Luni, 3 iulie 2023, au fost afișate rezultatele examenului național de Bacalaureat 2023. Așa cum era firesc, Liceul Teoretic „Axente Sever” are cele mai bune rezultate din municipiul Mediaș și din zona de nord a județului Sibiu la promovabilitatea examenului maturității. Din cei 121 de absolvenți care au susținut examenul de Bacalaureat, 111 au reușit să-l promoveze, ceea ce reprezintă un procent de promovabilitate de 91,73%.

Îi felicităm pe absolvenții unității noastre de învățământ care au promovat examenul maturității și sperăm ca acest procent să crească în urma soluționării contestațiilor. Rezultatele finale vor fi afișate vineri 7 iulie.

Prof. Schiau Constantin

 

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>