Sorina Ciobanu, șefa promoției 2023 a LTAS, a obținut cea mai mare medie la bac

A început cursurile Liceului Teoretic „Axente Sever” în 2019, la Matematică-Informatică, intensiv informatică. A absolvit ca șefă de promoție în acest an 2023 și și-a confirmat buna pregătire și la examenul național de Bacalaureat.

Sorina Ciobanu, căci despre ea e vorba, este a doua șefă de promoție consecutivă care provine din mediul rural (după Diana Nicula în 2022). O fată modestă, studioasă, ambițioasă, dedicată studiului și informaticii, disciplină care i-a adus numeroase satisfacții în anii de liceu. Sorina și-a confirmat calitatea de șefă de promoție, obținând cea mai mare medie la Bacalaureat, respectiv 9,73. În top 10 medii din acest an se mai regăsesc 6 note de la profilul umanist (4 note la Științe Sociale și două note la Filologie) alături de 3 medii la profilul real, toate de la Științele Naturii intensiv Engleză.

O felicităm pe Sorina, îi felicităm pe toți absolvenții promoției 2023 a Liceului Teoretic „Axente Sever”, și le dorim să ducă mai departe calitatea de axentist indiferent de orizonturile către care îi vor purta pașii.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>