Spațiul verde al LTAS s-a colorat de crizanteme

Liceul Teoretic „Axente Sever” se dovedește în continuare o Eco-Școală, dedicată și preocupată de protejarea mediului înconjurător și de înfrumusețarea spațiilor verzi ale liceului.

În acest sens elevii clasei a X-a Științele Naturii intensiv Engleză alături de dirigintele lor domnul profesor Daniel Scorobeț au amenajat parcul unității noastre de învățământ prin plantarea a peste 40 de ronduri de crizanteme. Astfel a fost pus în aplicare codul eco al liceului, care susține că ”Dacă vrem un parc mai frumos în curtea scolii, îl amenajăm noi!”.

Plantarea crizantemelor contribuie la înfrumusețarea curții şcolii și la educarea elevilor în adoptarea unei atitudini ecologice față de mediu. Cu siguranță că pe parcursul acestui an școlar vor urma și alte asemenea acțiuni dedicate protejării și înfrumusețării mediului înconjurător.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>