Anul 2023 i-a adus lui David Doroga argintul in Cupa Romaniei

David Doroga este elev în clasa a XII-a Științele Naturii intensiv Engleză la Liceul Teoretic „Axente Sever” și este component al secției de ciclism de la Clubul Sportiv Municipal Mediaș. În primăvara acestui an ciclistul medieșean a debutat la Constanța în Cupa Națională de șosea și s-a clasat pe poziția a doua la juniori în urma rezultatelor de la probele de contratimp și respectiv de fond.

În cursul lunii mai David a participat la a doua etapă a Cupei Naționale la Bacău. A urmat apoi a treia etapă de la Arad, intitulată Ziridava Road Race, unde s-a clasat tot pe poziția secundă. Ultima etapă a Cupei României s-a desfășurat la Focșani în perioada 23-24 septembrie 2023, iar David Doroga s-a clasat și de data aceasta pe podiumul competiției. Clasamentul general al Cupei României de Șosea pentru Seniori, Juniori și Cadeți a consemnat prima performanță majoră a ciclistului axentist pentru CSM Mediaș, respectiv argintul la categoria juniori.

David Doroga va împlini 18 ani în cursul lunii noiembrie și va concura sezonul viitor la o nouă categorie, respectiv Under 23. În afara pregătirii cât mai bune în clasa a XII-a pentru examenul de Bacalaureat și pentru admitere în învățământul superior, ciclistul medieșean își propune ca obiective pentru anul 2024 să câștige Cupa României și să participe la Turul Ciclist al Sibiului și la Turul României.

Îi dorim succes axentistului nostru, să pășească pe drumul performanței, să obțină rezultate notabile și să facă o bună propagandă ciclismului ca sport și mod de viață.

 

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>