Axentistii și-au ales noii lideri în Consiliul Elevilor

Un reper de bază al începutul noului an școlar a fost acela al alegerii unei noi echipe de conducere a Consiliului Școlar al Elevilor. Nu mai puțin de 6 axentiști din clasele a X-a și a XI-a și-au anunțat candidaturile pentru funcțiile de președinte, respectiv vicepreședinte al Consiliului Școlar al Elevilor. Timp de 3 zile, candidații și-au prezentat elevilor celor 24 de clase din unitatea noastră de învățământ programul și activitățile pe care și le propun ca și lideri ai Consiliului Școlar al Elevilor.

Alegerile pentru Consiliul Elevilor au avut loc joi 28 septembrie 2023 în cabinetul de chimie al Liceului Teoretic „Axente Sever”. Numărătoarea rezultatelor a indicat o nouă conducere a Consiliului Școlar al Elevilor, reprezentată de două eleve ale clasei a X-a Științe ale Naturii, intensiv Engleză. Este vorba de Iulia Sandu, care a devenit președintele Consiliului Elevilor, și de Iulia Muntean, care va ocupa funcția de vicepreședinte.

Dorim mult succes noii echipe de conducere a Consiliului Școlar al Elevilor din cadrul Liceului Teoretic „Axente Sever” și le ținem pumnii în activitatea pe care o vor desfășura pe parcursul acestui an școlar.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>