Predarea ștafetei la Consiliul Elevilor din LTAS

La sfârșitul lunii septembrie elevii Liceului Teoretic „Axente Sever” și-au ales o nouă echipă de conducere la Consiliul Școlar al Elevilor. Noii lideri ai acestei organizații sunt Iulia Sandu și Iulia Muntean, ambele din clasa a X-a Științele Naturii intensiv Engleză.

Miercuri 11 octombrie 2023, fosta echipă de conducere, formată din Iulia Gligor și Georgiana Jata, ambele din clasa a XI-a Filologie, și-a prezentat bilanțul activităților desfășurate de către Consiliul Elevilor pe parcursul anului școlar anterior și a fost organizată în mod simbolic predarea ștafetei către noua echipă din fruntea Consiliului Elevilor Liceului Teoretic „Axente Sever”. La eveniment au participat doamna director Ana-Maria Agîrbiceanu, consilierul educativ al LTAS Lenuța Moldovan și reprezentanții celor 24 de clase ale liceului nostru.

Consiliul Elevilor de la Liceul Teoretic „Axente Sever” s-a remarcat prin proiecte derulate cu succes pe parcursul anului școlar 2022-2023, între care amintim celebrarea Zilei Educației, organizarea programului dedicat Zilei Naționale a României, campania Shoebox, concertul de colinde de Crăciun, „Poșta lui Cupidon” dedicată zilei de 14 februarie sau Bazarul Caritabil de Paști.

De remarcat este faptul că reprezentanții Consiliului Elevilor, indiferent că ne referim la fosta sau la actuala conducere, au rezultate școlare deosebite și sunt implicați în numeroase activități extrașcolare la nivelul municipiului Mediaș.

Dorim mult succes noii echipe de conducere a Consiliului Elevilor de la Liceul Teoretic Axente Sever, să continue proiectele de succes care s-au desfășurat până la acest moment și să inițieze noi activități pe parcursul mandatului lor.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>