Axentiștii (foști și actuali) au debutat în noua ediție a Diviziei A la tenis de masă

Turul Diviziei A la tenis de masă feminin și masculin s-a desfășurat în perioada 13-15 octombrie 2023, la Bistrița, respectiv Odorheiu Secuiesc. Echipele masculine și feminine ale Clubului Sportiv Școlar Mediaș, pregătite de antrenorul Viorel Stere au luat startul în această competiție și au înfruntat echipe cu vechime și cu experiență la nivelul Diviziei A, iar acest lucru a fost vizibil prin prisma rezultatelor obținute de medieșeni.

La Bistrița, echipa feminină a CSM Mediaș, formată din Mădălina Moga, proaspătă absolventă LTAS, Beatrice Hila din clasa a XI-a Filologie și Gabriela Herciu din clasa a XI-a Științele Naturii, respectiv Mara Moca, au obținut două victorii în turul Diviziei A, cu Farul Constanța și cu CSM Cluj-Napoca, și se clasează deocamdată pe poziția a 6-a în clasament.

Pentru echipa masculină a CSM Mediaș, din care fac parte între alții Andrei Pînzar, proaspăt absolvent LTAS și Cristi Cîndea din clasa a XI-a Matematică Informatică, impactul Diviziei A s-a dovedit deosebit de dificil, băieții nereușind să-și treacă în cont vreo victorie.

Returul Diviziei A la tenis de masă se va desfășura la începutul anului 2024.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>