Viitorul sună promițător pentru Mediaș în domeniul crosului

Atletismul medieșean a obținut în ultimii ani rezultate deosebite la nivel național și internațional pentru municipiul nostru. Sub bagheta merituoasă a antrenorilor Vasile Herman și Vasile Ibășfălean de la Clubul Sportiv Școlar Mediaș numeroși elevi ai Liceului Teoretic „Axente Sever” și-au demonstrat din plin abilitățile și valoarea. Fie că ne referim la Iulia Mărginean, care între timp a devenit studentă, fie că ne referim la Alexandra Hudea, atleta cea mai în vogă la acest moment, rezultatele au fost tot timpul spectaculoase.

Faza locală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la cros, desfășurată vineri 13 octombrie 2023 pe terenul  Clubului Sportiv Școlar Mediaș a confirmat că acest sport are un viitor promițător. Această zi nu s-a dovedit a fi deloc ghinionistă pentru axentiștii care au luat startul în proba de cros și care s-au calificat pentru faza județeană.

La feminin podiumul a aparținut în întregime elevelor Liceului Teoretic „Axente Sever”. Prima poziție i-a revenit Alexandrei Hudea din clasa a XI-a Științe Sociale. Alexandra a fost secondată de Diana Comnac din clasa a XII-a Instructor Sportiv și de Vanesa Giancu din clasa a IX-a Instructor Sportiv. La băieți prima poziție i-a revenit lui Ioan Irimie, tot din clasa a IX-a Instructor Sportiv.

Îi felicităm pe atleții noștri care s-au calificat la faza județeană și ne bucurăm îndeosebi pentru sportivii clasei a IX-a Instructor Sportiv care reprezintă garanția viitorului atletismului pentru unitatea noastră de învățământ și pentru municipiul Mediaș. Faza județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la cros se va desfășura la primăvară, pe data de 30 martie 2024.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>