Atletism de înaltă clasă al axentistelor noastre la Poiana Stampei

Sâmbătă, 21 octombrie 2023, comuna Poiana Stampei din județul Suceava a găzduit finala Campionatului Național de Cros rezervat juniorilor U18 și U16, și respectiv copiilor. La această cometiție desfășurată pe pământ bucovinean au luat startul și 4 junioare ale Clubului Sportiv Școlar Mediaș. Este vorba de Alexandra Hudea din clasa a XI-a Științe Sociale, de Vanesa Giangu din clasa a IX-a Instructor Sportiv precum și de Mara Ibășfălean și Denisa Câmpean.

Sportivele pregătite de antrenorul Vasile Ibășfălean au alergat pe distanța de 4000 de metri, concurând atât la individual cât și ca echipă de junioare 2. Și au concurat cu succes, reușind rezultate remarcabile. Echipa de junioare 2 a CSȘ Mediaș a devenit campioană, incheind pe prima poziție finala Campionatului Național de Cros.

La individual Alexandra Hudea și-a confirmat valoarea și rezultatele excelente din acest an, clasându-se pe prima poziție, în vreme ce Vanesa Giangu s-a clasat pe poziția a 4-a. De remarcat este faptul că Vanesa Giangu și Mara Ibășfălean au concurat la o categorie superioară de vârstă și și-au adus aportul la victoria echipei de junioare 2 a Clubului Sportiv Școlar Mediaș.

Le felicităm pe atletele Mediașului, care reprezintă prezentul și viitorul acestui sport extraordinar în municipiul nostru, îi felicităm pe antrenorii lor Vasile Ibășfălean și Vasile Herman și le dorim mult succes la competițiile acestei toamne.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>