Liceul Axente și-a deschis porțile pentru Școala Cireșarii

Unele instituții de învățământ din municipiul Mediaș și-au stabilit ultima săptămână înaintea vacanței ca fiind Săptămâna Verde sau Săptămâna Altfel. Este și cazul Școlii Gimnaziale Cireșarii, ale cărei activități extrașcolare au inclus joi 26 octombrie 2023 o vizită la Liceul Teoretic „Axente Sever”.

Liceul nostru și-a deschis azi porțile pentru elevii claselor a VIII-a de la Școala Gimnazială Cireșarii. Viitorii absolvenți au realizat turul unității noastre, fiind conduși de o parte din foștii lor colegi, în prezent elevi ai clasei a IX-a Științele Naturii intensiv Engleză. Și cum Liceul Teoretic „Axente Sever” are o mulțime de spații de vizitat, datorită suprafeței generoase de care dispune, a zonei verzi și a corpurilor de clădire, turul „Cireșarilor” a fost plin de popasuri.

Elevii claselor a VIII-a au vizitat cabinetele unității noastre de învățământ și au participat la desfășurarea unei ore la clasa a XI-a Științele Naturii. De asemenea au poposit în Corpul de clădire C la biblioteca și la sala festivă a liceului nostru, au aflat despre sala de robotică de la corpul de clădire D, și nu în ultimul rând la sala sportivă. Pe parcursul vizitei elevii Școlii Gimnaziale Cireșarii au aflat despre oferta educațională variată pe care o propune unitatea noastră de învățământ.

„Cireșarii” au plecat impresionați de baza materială a liceului nostru și de viața de licean așa cum au perceput-o în vizita lor. Îi așteptăm cu drag la vară, ca un număr cât mai mare dintre aceștia să devină axentiști cu acte în regulă.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>