Vis împlinit pentru axentiști – o nouă excursie la Cârțișoara

Pentru a doua oară în ultimele 6 luni, axentiștii clasei a X-a Științele Naturii intensiv Engleză au revenit în excursie în comuna Cârțișoara, locul de origine al dirigintelui acestei clase, domnul profesor Daniel Scorobeț. Dacă în cursul lunii mai liceenii noștri s-au bucurat din plin de ospitalitatea gazdelor, de dotările cabanei „Vis Împlinit” și nu în ultimul rând de potențialul turistic și…gastronomic al Cârțișoarei, de data aceasta axentiștii au nimerit odată cu…prima ninsoare a acestei ierni.

Elevii clasei a X-a Științele Naturii intensiv Engleză, alături de reprezentanți ai claselor a X-a de la Științele Naturii, Matematică Informatică, Științe Sociale și Instructor Sportiv s-au simțit ca la o a doua casă în comuna Cârțișoara în perioada 17-19 noiembrie.

Deși vremea nu a fost tocmai favorabilă, liceenii medieșeni au revăzut mănăstirea cisterciană de la Cârța și au trăit la maximă intensitate meciul de calificare al naționalei României pentru turneul final Euro 2024. Cele mai înfocate susținătoare ale jucătorilor echipei naționale s-au dovedit a fi Iulia Sandu și Iulia Muntean, președintele și respectiv vicepreședintele Consiliului Elevilor de la Liceul Teoretic Axente Sever Mediaș.

Iar duminică, cu regretul faptului că timpul a trecut mult prea repede, axentiștii și cadrele didactice participante au revenit la Mediaș cu amintiri de neuitat și cu speranța că vor urma alte și alte destinații pentru activități extrașcolare in viitorul nu foarte îndepărtat.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>