Reprezentanții USAMV Cluj în dialog cu axentiștii

În primăvara acestui an elevii din 9 clase ale Liceului Teoretic „Axente Sever” s-au deplasat la sediul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară. Axentiștii au vizitat Grădina Agro-Botanică a universității, Stațiunea de Cercetare Horticolă, Acvariul din cadrul Facultăţii de Zootehnie şi Biotehnologii, secţia Piscicultură și Serviciul de Urgențe Veterinare din cadrul Facultății de Medicină Veterinară.

După ce în vara acestui an unii absolvenți ai liceului nostru au devenit studenți ai Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară, iată că reprezentanții acestei instituții de învățământ au venit la Mediaș să întâlnească alți viitori studenți. În acest sens reprezentanții Facultății de Medicină Veterinară s-au întâlnit vineri 24 noiembrie în sala festivă a Liceului Teoretic „Axente Sever” cu elevi din clasele terminale.

Viitorii absolvenți au aflat despre istoricul și oportunitățile vieții de student la Medicină Veterinară și despre activitățile practice care se desfășoară in campusul USAMV. Personalul universității le-a urat succes viitorilor absolvenți ai liceului nostru la examenul de bacalaureat de anul viitor și i-a invitat pe cât mai mulți dintre ei să devină studenți la Cluj.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>