O nouă ediție Gala Voluntarilor la Medias

În ajun de Moș Nicolae Primăria Municipiului Mediaș a organizat tradiționalul eveniment „Gala Voluntarilor“. În cadrul acestei manifestări, municipalitatea a dorit să le mulțumească și să-i premieze pe voluntarii care s-au implicat în mod activ în activitățile și proiectele cu caracter civic desfășurate în 2023 la Mediaș. Aceștia fac parte din organizații non guvernamentale, instituții de învățământ, asociații culturale sau sportive de pe raza municipiului nostru.

Evenimentul s-a desfășurat marți 5 decembrie 2023 în sala de ședințe a Primăriei Municipiului Mediaș. Liceul Teoretic „Axente Sever” a fost reprezentat de doamna directoare Ana-Maria Agîrbiceanu și de doamnele profesoare Gabriela Florea și Loredana Voicea. Lor li s-a adăugat echipa de conducere a Consiliului Elevilor LTAS, formată din Iulia Sandu și Iulia Muntean din clasa a X-a Științele Naturii intensiv Engleză (președinte și respectiv vicepreședinte) alături de Ana Giurgiu și Sergiu Piștea din clasa a XI-a Științele Naturii (secretara și specialistul în relații publice din cadrul Consiliului Elevilor). Primarul Gheorghe Roman a oferit diplome și cadouri cadrelor didactice și echipei Consiliului Elevilor în semn de recunoștință pentru implicarea deosebită pe care au avut-o de-a lungul anului 2023.

Noua echipă a Consiliului Elevilor de la Liceul Teoretic „Axente Sever” și-a preluat atribuțiile la începutul anului școlar 2023-2024 și are în derulare o serie de activități dedicate sărbătorilor de iarnă, precum și implicarea în organizarea și desfășurarea Balului Bobocilor și a serbării de Halloween. În ceea ce le privește pe doamnele profesoare Gabriela Florea și Loredana Voicea, acestea coordonează echipa de robotică a liceului nostru, numită LTASrob, care s-a calificat încă de la prima ei participare la faza națională a Campionatelor de Robotică BRD First Tech Challenge România, și care își propune să repete această performanță și anul viitor.

Îi felicităm pe voluntarii Liceului Teoretic „Axente Sever” pentru activitățile extrașcolare în care au fost implicați pe parcursul acestui an și le dorim să revină cu forțe proaspete și în activitățile anului 2024.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>