5 axentiste abilitate pentru…Public Speaking

Miercuri 6 decembrie 2023, Colegiul SNG a găzduit faza locală a Concursului Național de Discurs Public în Limba Engleză „Public Speaking”. Moș Nicolae s-a dovedit darnic nu doar cu copiii din întreaga țară, ci mai ales și cu elevele Liceului Teoretic „Axente Sever”, cărora le-a lăsat în ghetuțe calificarea la faza județeană a acestei competiții.

O calificare pe deplin meritată pentru 5 axentiste îndrumate de doamnele profesoare Iulia Damian, Iulia Mărginean și Elena Roman. Ne referim aici la Tania Grecu, Daria Sicoe și Ines Șerban din clasa a X-a Științele Naturii intensiv Engleză, la Carla Mustățea din clasa a X-a Științe Sociale și nu în ultimul rând la Estefania Albu din clasa a IX-a Filologie 1 intensiv Engleză. Acestea și-au controlat foarte bine emoțiile și au avut discursuri convingătoare în limba lui Shakespeare, reușind să avanseze către Etapa județeană a Concursului Național de Discurs Public în Limba Engleză.

Două dintre cele 5 axentiste se află la a doua calificare la faza județeană a acestui concurs. Tania Grecu și Daria Sicoe, îndrumate de doamna profesoară Iulia Mărginean, au avut o prestație deosebită și la precedenta ediție, desfășurată la Colegiul „Gheorghe Lazăr” din Sibiu. Tania a fost apreciată de juriu ca fiind cea mai bine pregătită la categoria ei de vârstă și a obținut premiul I la Etapa județeană a Concursului Național Public Speaking.

Etapa județeană de Public Speaking va avea loc cel mai probabil la sfârșitul lunii ianuarie 2024. Suntem mândri de prestația axentistelor noastre și le dorim mult succes la faza județeană

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>