Axentiștii se „reunesc” la Târgul de Crăciun

Apropierea celei mai frumoase sărbători a anului, sărbătoarea Crăciunului, a dus la creșterea numărului de activități extrașcolare și implicit a numărului de elevi ai Liceului Teoretic „Axente Sever” care vizitează Târgul de Crăciun de la Sibiu. Primii care au dat „startul” acestor vizite au fost elevii claselor a IX-a de la profilurile de Științele Naturii intensiv Engleză și Matematică Informatică, alături de elevii claselor a XII-a de la Științele Naturii intensiv Engleză și Științele Naturii. Aceștia au poposit în urmă cu 2 săptămâni la Târgul de Crăciun, revenind din excursia de la Râul Sadului.

Vineri 8 decembrie 2023 a venit rândul claselor a XI-a de la unitatea noastră de învățământ să se bucure de atmosfera sărbătorilor de iarnă în Piața Mare din Sibiu. Elevii de la Matematică Informatică, Științele Naturii și Științe Sociale, alături de domnii profesori Ioan Chindea, Loredana Voicea, Mirela Maior și Ioana Hudea au vizitat pe rând tarabele cu bunătăți de la Târgul de Crăciun, au admirat bradul din centrul orașului și au văzut Sibiul de la inălțimea roții panoramice a târgului.

O zi mai târziu a venit și rândul bobocilor din clasa a IX-a Științele Naturii, alături de dirigintele lor, domnul profesor Alexandru Nicula, să ia pulsul Târgului de Crăciun. Experiența a fost unică pentru elevii clasei a IX-a, aflați la prima activitate de grup din viața lor de liceeni.

Putem spune că a fost o experiență plăcută pentru axentiștii noștri, menită să-i aducă tot mai aproape de spiritul sărbătorilor de iarnă și de vacanța care va veni după ultimele două săptămâni de cursuri. La finalul săptămânii viitoare alți elevi ai Liceului Teoretic „Axente Sever” își vor face simțită prezența în centrul municipiului Sibiu și se vor bucura de apropierea sărbătorii nașterii Domnului.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>